Mensen die je verder helpen

Bij Floris’Hand bieden we onafhankelijk, deskundig financieel advies en bemiddelen we in hypotheken, verzekeringen, pensioenen en bankzaken. We brengen je financiële situatie in kaart en brengen advies uit, toegespitst op jouw persoonlijke situatie en toekomstplannen. We vergelijken tientallen hypotheekverstrekkers en een groot aantal verzekeraars voor je. Handig, want dan hoef je jezelf geen zorgen te maken over de beste oplossing in jouw specifieke situatie. Ons team bestaat uit integere, betrokken en deskundige mensen. Mensen die je verder helpen.

Team over ons

Floris Vanderpoortere

Onze bedrijfsnaam is in 2007 afgeleid van Floris Vanderpoortere, een succesvolle rentmeester uit de Gouden Eeuw. Deze Bourgondisch levende financier (1630-1692) is een succesvol zakenman, niet in de laatste plaats door zijn deskundigheid en betrouwbaarheid. De zaken die men aan zijn hand toevertrouwt lopen altijd voortreffelijk. Hij is een man die zijn opdrachtgevers een florissante toekomst weet te bieden… Een goede vriend met visie op geldzaken.

Floris Vanderpoortere

Documenten voor dienstverlening

De Wet op het financieel toezicht (Wft) schrijft voor dat we als financiële dienstverlener met twee (informatieve) documenten inzicht moeten geven in onze dienstverlening.

Dienstenwijzer (PDF)

Hierin lees je over wie wij zijn en hoe wij werken.

Dienstverleningsdocument (PDF)

Hierin leggen we uit wat we voor je kunnen betekenen, welke diensten we leveren en tegen welke vergoeding. Medewerkers van Floris’Hand ontvangen een vast salaris. Voor zover er ook sprake is van een variabel salaris, houden we ons aan de wettelijke eisen.

Erkend hypotheek adviseur
RFEA
FFP
Erkend financieel adviseur
Keurmerk financiële dienstverlening
EU embleem

Project: ‘Verhogen Duurzame inzetbaarheid bij Floris’Hand’. Dit project wordt mede mogelijk gemaakt door het Europees Sociaal Fonds van de Europese Unie.

Vrijblijvend adviesgesprek? We nemen contact met je op.