Nieuws

Nieuws over ons

1 oktober 2019

Open Huizen Dag: waarom je zeker moet gaan

Ben je op zoek naar een huis? Dan kun je eigenlijk niet om de Open Huizen Dag heen. Op deze dag kun je namelijk uitgebreid rondsnuffelen in woningen die te koop staan. Je kunt – zonder afspraak – huizen in dezelfde buurt met elkaar vergelijken. Nog niet overtuigd? We geven hieronder nóg vier redenen waarom je de Open Huizen Dag van 5 oktober zeker in jouw agenda moet schrijven.
24 september 2019

Wat zijn de pensioenplannen?

Er zijn grote wijzigingen en veel vraagtekens rondom het principeakkoord over de herziening van het pensioenstelsel. Wat vast staat is dat de AOW-gerechtigde leeftijd ook in 2020 en 2021 66 jaar en 4 maanden blijft. En verder?
24 september 2019

Eigen koopwoning?

Wat zijn de gevolgen voor huiseigenaren van de veranderingen op de woning- en hypotheekmarkt? De belangrijkste wijzigingen kort samengevat!
24 september 2019

Meer hypotheek voor tweeverdieners in 2020

Tweeverdieners kunnen in 2020 meer hypotheek krijgen op basis van hun gezamenlijke inkomen.
24 september 2019

Verbetering positie starters op de woningmarkt

Het kabinet denkt na over mogelijkheden om het voor starters makkelijker te maken een huis te kopen. De kabinetsplannen tonen aan dat starters eindelijk op de Haagse radar staan.
24 september 2019

Dit betekent Prinsjesdag 2019 voor jouw portemonnee

Prinsjesdag. Koets, balkonscène, hoedjes, koffertje, troonrede en heel veel cijfers. Wij geven je graag wat meer inzicht in de kabinetsplannen.

Vrijblijvend adviesgesprek? We nemen contact met je op.