Nieuws

Nieuws over ons

16 april 2019

Extra aflossen op je hypotheek: verstandig?

Heb je spaargeld of een schenking/erfenis ontvangen? Dan heb je mogelijk nagedacht over extra aflossen op je hypotheek. Een schuld op je eigen woning aflossen dat is toch altijd verstandig? Nou, niet dus. De voor- en nadelen van extra aflossen...
11 april 2019

Win een RegioBank Festivalcard!

Als trotse hoofdsponsor van de Floris'Hand Oranjenacht én de RegioBank FestivalCard hebben we een leuke actie! We geven 10 RegioBank FestivalCards CADEAU!
11 april 2019
Team over ons

Hoe onze website je verder kan helpen

Een bericht als ‘we hebben een nieuwe website’ is niet interessant genoeg, vinden wij. Wat wel interessant is: deze nieuwe website heeft een aantal opties waarmee we je ook online verder kunnen helpen.
2 april 2019

Stroomuitval Beljaart – Gevolgschade?

Heb je ook gevolgschade door de stroomuitval in de Beljaart? Mogelijk kom je dan in aanmerking voor een uitkering van je verzekering!
27 maart 2019

Wij zijn trotse sponsor van het Oranjeparkfestival

Wij zijn trotse sponsor van het Oranjeparkfestival op 26 en 27 april! Meer dan 15.000 bezoekers, veel muziek, activiteiten en lekker eten en drinken. Kortom, alle ingrediënten voor een prachtig gratis Dongens Oranjeparkfestival voor jong en oud!
2 januari 2019
Team over ons

Een nieuw (digitaal) jasje

Na 10 jaar was het toch écht tijd voor een nieuw (digitaal) jasje. We hadden aanvankelijk niet zo veel haast met het vernieuwen van de website omdat wij veel waarde hechten aan persoonlijk contact. Nu de nieuwe website online is zijn we toch wel trots. En blij dat we ook online klanten verder kunnen helpen.

Vrijblijvend adviesgesprek? We nemen contact met je op.