Nieuws

Nieuws over ons

4 juli 2019
Je zeggen

Waarom wij graag ‘je’ zeggen

We zeggen het al een tijdje. Mensen die je verder helpen. Onze belofte kort ontleed: mensen staat voor onze medewerkers. Onze adviseurs en specialisten die verder helpen door beter, slimmer en sneller te zijn.
4 juli 2019

De 10 belangrijkste zomervakantietips

Goed voorbereid en verzekerd op reis gaan, is een zorg minder. We hebben de 10 belangrijkste tips voor je op een rij gezet. Met deze checklist voor vertrek ben je helemaal vakantieproof en kun je jezelf zorgeloos opladen.
19 juni 2019

Dongen komt thuis Fase 4; ben jij al goed voorbereid?

Ben je al goed voorbereid op de inschrijving voor je nieuwbouwwoning in de Beljaart? Wij zetten graag je hypotheek in de grondverf en jij hebt direct een indicatie van je (nieuwe) maandlasten.
27 mei 2019

Huis verduurzamen: waar begin je?

Je wilt je huis verduurzamen. Maar waar begin je? Isoleren, zonnepanelen of slimme thermostaat? En wat levert het op? In dit artikel helpen we je graag op weg!
8 mei 2019

Woonbeurs DongenWoont

Zien we je ook bij de Woonbeurs DongenWoont op zaterdag 18 mei?
16 april 2019

Extra aflossen op je hypotheek: verstandig?

Heb je spaargeld of een schenking/erfenis ontvangen? Dan heb je mogelijk nagedacht over extra aflossen op je hypotheek. Een schuld op je eigen woning aflossen dat is toch altijd verstandig? Nou, niet dus. De voor- en nadelen van extra aflossen...

Vrijblijvend adviesgesprek? We nemen contact met je op.