Nieuws

Nieuws over ons

13 november 2019

Van bod tot koopcontract. Wanneer wordt het bindend?

Koophuizen zijn vaak liefde op het eerste gezicht. Bij de bezichtiging weet je het meteen: dit is 'm! Dan moet je een bod uitbrengen. Hoe werkt dat? Is je eerste bod meteen bindend? Wanneer ben je in onderhandeling met de verkoper? Wat zijn je rechten als koper? We leggen het graag voor je uit.
12 november 2019

Je kind wordt 18. Wat verandert er qua bankzaken?

Als je kind 18 jaar wordt verandert er veel. Je bent niet meer financieel verantwoordelijk voor je kind, maar nog wel onderhoudsplichtig (tot 21 jaar). Wat houdt dit nu precies in? Waar moet je rekening mee houden en hoeveel laat je jouw kind zelf regelen? We geven je graag advies.
4 november 2019

Besparen op je maandlasten doe je zo

Verbaas je je wel eens over het verschil tussen jouw banksaldo aan het begin en eind van de maand? Ongemerkt geven we allemaal soms meer uit dan we doorhebben. Besparen op je maandlasten hoeft gelukkig geen pijn te doen: het kan eenvoudig zijn! Vijf tips voor lagere maandlasten.
31 oktober 2019

Samenwonen? Regel dit eerst!

Gaan samenwonen is leuk. Financiële zaken spelen vaak meer op de achtergrond. Maar het is wel belangrijk om dit goed te regelen.
21 oktober 2019

Veilig op weg met schone autoruiten

Nu de herfst is aangebroken krijgen we meer te maken met regen en vocht en condens op onze autoruiten. We hebben 5 praktische tips om met schone autoruiten veilig de weg op te gaan.
1 oktober 2019

Open Huizen Dag: waarom je zeker moet gaan

Ben je op zoek naar een huis? Dan kun je eigenlijk niet om de Open Huizen Dag heen. Op deze dag kun je namelijk uitgebreid rondsnuffelen in woningen die te koop staan. Je kunt – zonder afspraak – huizen in dezelfde buurt met elkaar vergelijken. Nog niet overtuigd? We geven hieronder nóg vier redenen waarom je de Open Huizen Dag van 5 oktober zeker in jouw agenda moet schrijven.

Vrijblijvend adviesgesprek? We nemen contact met je op.